top of page
Beget01.1.jpg
Beget04.jpg
Beget02.jpg
Can-Ferran01.png
Beget07.jpg
IMG_9834.png
Can-Ferran02.png

La casa es troba en un dels pobles més especials de Catalunya: Beget, un poble singular de l’Alta Garrotxa de gran bellesa i tranquil·litat gràcies al fet, entre d’altres, que els cotxes no poden circular-hi. Un entorn ideal per descansar, a tocar dels pirineus i envoltat de boscos i zones de prats i pastures, a 540 metres d’altitud.

 

 

L’església de Sant Cristòfol, del segle XII, conté una de les peces més importants de l’escultura romànica catalana, la Majestat de Beget, una talla policromada d’autor anònim del segle XII. El campanar, d’estil romànic llombard és de quatre pisos. 

 

 

Tot passejant pel poble i contemplant les cases de pedra centenàries, que han estat restaurades amb cura, i els carrerons empedrats podem tirar enrere en el temps i fer-nos una idea de la vida i la importància d’aquest poble fronterer, que va arribar a tenir 400 habitants, i dels enormes canvis que ha patit en només cinc dècades. 

 

 

Beget connecta per carretera amb Oix i Castellfollit de la Roca, i amb Rocabruna i Camprodon. Està envoltat de paratges espectaculars, ideals per a fer senderisme, caminades, passejades en bicicleta o moto i, quan arriba el bon temps, banyar-se en alguna de les basses naturals que trobem dins i fora del poble. 

 

Si el que busqueu és un lloc per a descansar i desconnectar del brogit de la ciutat envoltats de bellesa, no us hi penseu més, Beget és el lloc.

 

 

bottom of page